LYNX Seminar van 20:00 – 21:00 uur

In samenwerking met online broker LYNX wordt hedenavond voor beleggers met interesse in technische analyse tussen 20:00 en 21:00 uur een webinar georganiseerd. Tijdens het webinar wordt ingegaan op enkele timingstechnieken ten behoeve van het verkrijgen van koop- en verkoopsignalen in beurskoersen. U kunt deelnemen door u aan te melden via de volgende linkhttp://www.lynx.nl/educatie

 

 

 

 

 

Het alternatief is afgaan op de dagelijkse berichtgeving in de financiele media (zie bericht in Het Financieele Dagblad vandaag), maar dan bestaat de kans dat u een afwachtende houding aanneemt, omdat u onzeker raakt over de crisisaanpak.

 

 

 

 

 

 

 

U kunt zich ook laten inspireren door niet af te wachten, maar technieken te leren gebruiken om koop- en verkoopsignalen in de trends van beurskoersen te herkennen.

Ik wens u veel inspiratie toe!

Edward Loef CFTe