Verkoopsignaal Facebook

Eind vorige week¬†oogde het aandeel Facebook nog speculatief koopwaardig (zie link column IEX: http://www.iex.nl/Column/83014/Blik-op-Facebook.aspx¬†). Vandaag zakte het aandeel Facebook direct bij opening van Wall Street met een gap weg naar een nieuw dieptepunt. Long posities in het aandeel Facebook worden dus geconfronteerd met een koersverliezen. Ten opzichte van de openingskoers vorige week vrijdag op $ 19,52 en de openingskoers vandaag op $ 18,68 is sprake van een verlies van $ 0,84 per aandeel (- 4,3%). Hopen op een ‘false move’ is een verleidelijke gedachte, maar het principe om verliezen in de kiem smoren is erg belangrijk in het streven van behoud en groei van het belegd vermogen. Vooral bij hefboomproducten kunnen verliezen sterk oplopen is de ervaring van LOEF Technische Analyse.

Facebook intraday koersverloop vanaf 15 augustus

 

 

 

 

Foute trades komen helaas voor. Het enige wat hieraan gedaan kan worden is de schade proberen zo snel mogelijk te beperken. De liefde voor facebook was van korte duur.