Facebook Flashback

De eerste handelsdag voor beleggers die het aandeel FACEBOOK (tickersymbool ‘FB’) wilden bemachtigen zit erop. De kans is groot dat zij die hebben ingeschreven en of direct na de opening aan de koopkant opereerden niet de historische beursgang van het aandeel World Online nog voor de geest kunnen halen. Kijk naar de 15-minutengrafiek van het aandeel FACEBOOK en duik in de geschiedenis van World Online.

 

 

 

 

 

Een hogere opening..winstnemingen en 0,20 cent  boven de koers van de beursintroductie sluiten. Facebook bezorgt LOEF een Flashback. Nu maar hopen dat het emissie-syndicaat voldoende steun biedt. Hoe het World Online op de eerste handelsdag in 2000 verging leest in het verslag van Trouw. Wat daarna gebeurde is genoegzaam bekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beurskoersen op Wall Street eindigden conform verwachting vanavond in mineur. Dit weekend leest u alles (in het besloten deel) wat u moet weten om niet op dezelfde manier verrast te worden als de beleggers van het eerste uur destijds in World Online.  Neem een proefabonnement en weet wat u kunt verwachten.

De weekend update is zaterdagavond om 24:00 uur klaar. Zaterdag is researchdag voor Loef.