Presentatie 28 & 29 maart 2012

Op 28 en 29 maart a.s. organiseert LOEF Technische Analyse in samenwerking met DBL Vermogensbeheer een tweetal presentaties. LOEF vertelt u over hoe u met de methode ‘LOEF’ trends beter kunt beheersen. Hieronder volgt zo een actuele toelichting. DBL Vermogensbeheer gaat in op het noodzakelijke(!) belang van de juiste verdeling van een belegbaar vermogen aan de hand van ‘de beleggingsklok’. De presentaties worden georganiseerd op woensdagmiddag (28/3) en donderdagavond (29/3). Wilt u daarbij aanwezig zijn, stuurt u dan a.u.b. een email naar loeftabv@gmail.com

Om u alvast een voorbeeld te geven van ‘beheersen van trends’ in de praktijk wordt hieronder een deel van een trendoverzicht getoond dat gisteren(!) in het besloten gedeelte was te zien.

 

 

 

 

Degenen die alert op veranderingen in trends willen anticiperen hebben de verzwakking in de korte termijn trends van Duitse, Nederlandse en Amerikaanse staatsobligaties gesignaleerd. De lange termijn trend (LT) voor de langlopende US Treasury Bonds is zelfs negatief. Er wordt zelfs twee ‘V’erkoopsignalen afgegeven in de iShares Barclays 20+ yr Treasury Bond Fund.

Wat had u met deze signalen afkomtig uit de methode LOEF kunnen doen?

U kunt met de handelssignalen tijdig anticiperen op veranderingen in trends. Ook als deze dalend zijn! Zo steeg bijvoorbeel de T-Note Future (10-jaars) Sprinter Short 132 vandaag met + 15,27% (zie intraday koersontwikkeling).

 

 

 

 

 

 

Nu is + 15% op een handelsdag heel mooi, maar een rendement van +54% is nog mooier als u aanneemt dat de trend van de Amerikaanse staatsobligaties nog verder zal dalen in de komende tijd. Of dat ook het geval zal zijn ligt in het verlengde van ‘voorspellen’. Nu wil LOEF Technische Analyse helemaal niet voorspellen, want dat is helemaal niet nodig. Het enige dat nodig is dat zijn criteria om (veranderingen in de) trends tijdig te signaleren en alert zijn op de tactische trendsignalen die LOEF Technische Analyse in het besloten gedeelte van deze site verder zal tonen. Als u meer wilt weten neem dan gerust een proefabonnement als u graag zelf grip wilt houden op de koersbewegingen. Wilt u dat wel, maar kunt u dat niet, dan is het bijwonen van de presentatie op 28 en 29 maart a.s. absoluut aan te raden!  MELD U ZICH VOOR 19 MAART AAN, want ‘vol is vol’.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician