Silver Bullet

‘Silver Bullet’ is een boek dat in 1983 is geschreven door Stephen King. Het verhaal gaat over een plaatsje dat een jaar lang word geterroriseerd door een weerwolf. De oorspronkelijke titel van het boek luidt dan ook ‘Cycle of the Werewolf’. Iedere maand wordt bij volle maan de weerwolf actief en gaat op zoek naar een slachtoffer.

Beleggers en analisten hebben zo hun eigen ‘horror’-verhalen. Wat te denken van een analyse over een uitbraak in de zilverprijs om direct na het publiceren van de signalering te worden geconfronteerd met een intraday prijsbeweging van 10% (naar beneden). Of de situatie waarbij een koers ruim onder een steungebied / stop loss grens opent en gedurende dag alleen maar verder wegzakt. Gillen helpt niet.

En wat te denken van het passeren van de beurswaarde van Apple Computer over de $ 500 miljard grens. Is dat geen trailer voor een horrorscenario?

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician