Een smeuïg verhaal

Beleggers zijn dol op sappige verhalen. Vooral als ‘sappig’ en ‘smeuïg’ synoniem zijn voor ‘lekker’. Een rendement van +15% is lekker. Het smaakt naar meer. Dat is ook precies de bedoeling. LOEF Technische Analyse wil niet alleen in moeilijke marktomstandigheden trachten een positieve bijdrage te leveren met informatie over positieve en negatieve trends, maar ook in gunstige marktomstandigheden proberen om de markt de loef af te steken. Immers, als de AEX met 3% stijgt en uw portefeuille stijgt met 3% is dat dan uw verdienste of is dit de verdienste van de markt.

Voor hen die nog niet bekend zijn met de aanpak van LOEF Technische Analyse, is met ingang van 10 januari jl. een nieuwsbrief, getiteld ‘Timing, Trends & Tactics’, verschenen en gepubliceerd met het doel beleggers een goed verhaal te vertellen. Zo werd in de publicatie ‘Timing, Trends & Tactics’ op 16 januari jl. aangegeven dat ‘actieve beleggers kunnen profiteren van trendmatige bewegingen door zowel aandacht te besteden aan de richting als de kracht van de onderliggende trends. In die publicatie werd aandacht gevraagd voor de trends in twee specifieke aandelen.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician