Weerstand DOW 13000

Afgelopen week passeerde de Dow Jones Industrial Average twee keer de psychologische 13.000-puntengrens. Zowel dinsdag als afgelopen vrijdag eindige de Dow onder deze weerstand. En de Dow Jones Transport Index noteert sinds de piek op 3 februari jl. inmiddels -4,3% lager. Deze verdeeldheid is niet uniek. Vorig jaar nog waren we ook getuige van zo’n ‘non’-confirmation. De Dow Theorie geeft al meer dan 100 jaar bruikbare aanwijzingen omtrent de gezondheid van bull- en bearmarkten. Voor de komende tijd lijkt het zinvol om meer aandacht te schenken aan risicomanagement dan waarde te hechten aan wat een recent onderzoek onder beursexperts aan het licht bracht. De professionals zien aandelen in de komende zes maanden als de beste beleggingscategorie, zo zou blijken uit een enquente van Schroders. Herinnert u nog begin 2011? Dat zou het jaar worden van het……….

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician