Beleggen met zorg

De aandelenmarkten lijken wereldwijd op te knappen. Toch blijft het zaak om de situatie continue en zorgvuldig in de gaten te houden. Het onderhouden van beleggingsportefeuilles lijkt af en toe wel hetzelfde als de zaalarts die regelmatig polshoogte komt nemen van de gezondheidstoestand. Vandaag herstelde de AEX zich van de flauwte waar het vrijdag last van kreeg. Volgens de methode LOEF is het respecteren van de trend uiterst belangrijk bij het realiseren van winsten en het beperken van verliezen.

Bij een stijgende trend past een techniek van ‘kopen op zwakte’. In het besloten gedeelte treft u naast enkele trendoverzichten ook een samenvatting aan van absolute en relatieve koopsignalen die de moeite waard zijn om kennis van te nemen.

AEX grafiek met mechanische trendalerts

 

 

 

 

(klik op de grafiek om te vergroten)

Het ‘buy & hold’-signaal in de AEX wordt opgevolgd, maar…met zorg, want de omgevingsfactoren (zie recente publicaties) kunnen een bedreiging vormen.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician