Geen roos zonder doornen

Een vrouw krijgt op haar huwelijksdag een prachtige bos rozen aangeboden van de bruidegom. Dankbaar neemt ze de bos rozen aan, maar ‘AUW!’…ze prikt zich aan een doorn van een rozenstengel. Het doet gemeen zeer en er ontstaat enige consternatie onder de genodigden. Had de bruidegom er niet even voor kunnen zorgen dat het aangeboden boeket vrij van doornen samengesteld was?

Beleggers (en technisch analisten overigens ook) willen graag op rozen zitten. Althans, dat is een nobel streven, maar de weg om de roos te bereiken is niet zelden een netelige kwestie. De praktijk leert – zij die gehuwd zijn (geweest) moeten nu niet stekelig reageren – dat het pad niet altijd over rozen verloopt, maar onderweg op dorens gerekend moet worden. Geen roos zonder doornen. En voor beleggers…geen rendement zonder ‘bleeders’.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician