Valse start risico

De verwachtingen zijn hooggespannen. Gaat de AEX-index uitbreken of wordt het een valse start (van het nieuwe jaar?). Feit is dat vandaag de AEX-index met 4,38 indexpunten is gestegen naar 305,18. De dalende trendlijn getrokken langs de toppen van april, mei, juli, oktober en begin december kent maar liefst vijf raakpunten waarop de AEX terugviel. Vandaag voor het eerst sinds april sluit de AEX boven de weerstandlijn met een slotkoers boven de openingskoers. Zal de AEX erin slagen om nu eindelijk naar boven door te breken?

Een blik op de DJ Eurostoxx 50 index kan helpen om een bevestiging te krijgen. Een blik op andere beursindices ook. Hoe meer uitbraakpogingen, hoe betrouwbaarder. Wat is nu de situatie?

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician