Aan diggelen…

Op 28 april dit jaar om 14:30 uur kon u op de website van Het Financieele Dagblad (rubriek ‘ondernemen en beleggen’) een artikel lezen, waarin ik aangaf dat de tijd gekomen was om de hoge zilverprijs te ‘verzilveren’. In die week was er sprake van een recordhandel, waarbij het futurescontract tussen $ 49,82 en $ 45,65 slingerde en de openings- en slotkoers in het midden van de dagrange werden opgemaakt. Het kruis dat hierdoor in de daggrafiek ontstond illustreerde een situatie waar vraag en aanbod (bij een recordhandel!) elkaar in evenwicht hield. Het bericht was amper geplaatst en de prijs van zilver ging daarop met -34% omlaag. Sindsdien zit menig speculant in zilver met de scherven.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician