Bij de eerstvolgende rotonde…

…slaat u rechtsaf.

Wel handig hoor, zo’n navigator in onbekend gebied. Geen gehannes meer met uitvouwbare kaarten, die je ook nog moet kunnen lezen. Geen ruzie meer met de bijrijder of de te nemen afslag toch niet beter linksaf is. Wie vroeger op reis ging naar een verre bestemming probeerde alles goed voor te bereiden. Is er getankt? Is de auto technisch nagekeken. Zijn de sneeuwkettingen binnen handbereik voor het geval dat…?

Op deze site wordt enerzijds onderweg wel gesproken over de route op de financiele markten, maar anderzijds wordt met een schuin oog gekeken naar de navigator die is ingesteld op de telkens veranderende omgeving. Als het nodig is, geeft de navigator aan of het stuur naar links of naar rechts moet en soms wordt er automatisch afgeremd omdat de sensoren aangeven dat dit verstandig is. Hoe dat in praktijk bij LOEF er aan toe gaat…kijk mee in het besloten gedeelte.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician