Hallo, spreek ik met mijn broker?

Veel beleggers bellen hun broker/beleggingsadviseur voor beleggingsadvies. Hoe gaat dat in praktijk? Een voorbeeld: U las iets in de krant over vermeende prijsafspraken tussen telecom-operators. De Nederlandse Mededingings Autoriteit (NMA) heeft invallen gedaan bij enkele aanbieders voor nadere onderzoek. Als de beschuldigingen waar zijn, dan worden er wellicht boetes uitgedeeld. Geen goed nieuws dus voor de telecomsector. Dus u belt uw broker/adviseur voor nader advies wat u moet doen met uw telecomaandelen. Moet u ze vasthouden, kopen of verkopen? Naast de ‘fundamentele argumenten’ over de telecomaandelen doet u er wellicht ook verstandig aan om te kijken wat de ‘markt’ ervan vindt. Hoe ligt de telecomsector er technisch bij?

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician