Met passen en meten…

….wordt de meeste tijd versleten, zo luidt het spreekwoord. Deze intraday update om ca. 13:00 uur vertoont in het besloten gedeelte van deze website een grafiek op uurbasis die de moeite waard is voor daghandelaren om eens te bekijken. De grafiek op uurbasis heeft om 12:00 uur iets bijzonders laten zien. Vaste bezoekers weten dat de kleur ‘geel’ in de koersgrafieken van Loef illustratief zijn voor overdrijvingsfasen. Beleggers die er niet van houden om op de top te kopen of op de bodem te verkopen en op zoek zijn naar een indicator om een naderende top of aanstaande bodem te signaleren….die moeten nu even inloggen.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician