De beer even op de bank

Vanochtend meldde Het Financieele Dagblad dat er een redding op komst is door de Europese Centrale Bank. Het Internationale Monetaire Fonds zou klaar staan om Italie te steunen (hetgeen wordt ontkend door het IMF). Duitsland en Frankrijk sturen aan op een europact tussen landen in de eurozone met een triple-A status. Tot zover de fundamentele argumenten die worden aangevoerd door de media om de hoop te verklaren op basis waarvan de beurskoersen vandaag uitbundig stegen. De beer is even gaan pauzeren. Hoop doet de stieren leven. De laatste keer dat de AEX meer dan 3,8% op een dag steeg was op 27 oktober jl. (inderdaad…een dag voor het draaipunt). Wat betekent dit?

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician