Welke richting nu weer?

Aandelenbeleggers raken het spoor bijster. De 30 ‘generaals’ uit de Dow Jones Industrial Average boekten vrijdag 25 punten vooruitgang. Het leger vertegenwoordigd in de S&P 500 index hielden stil, waardoor deze index pas op de plaats maakte. En de avonturiers die in de Nasdaq Composite doorgaans het risico opzoeken verloren in deze beursgraadmeter 15 punten. Met die verdeeldheid na een verliesgevende week rijst de vraag wie of wat volgende week de leiding neemt.

In elk geval is het driehoek in de S&P 500 index (zie publicatie gisteren) aan de onderkant verlaten en vergelijkbare situaties eerder dit jaar brachten in de week daarop weinig verbetering. Integendeel zelfs.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician