Wall Street op rand van het ravijn

Hoe beschrijf je een situatie, waarbij het risico bestaat dat de helft van de beurswaarde op Wall Street in het spreekwoordelijke ravijn verloren gaat? Alleen gekken en charlatans voorspellen aardbevingen op Wall Street, dus die hoef je niet naar hun mening te vragen. Wellicht is het beter om het gedrag van beleggers in kaart te brengen met behulp van de koershistorie. De koershistorie vertoonde vandaag de setup voor een mogelijkhe halvering van de beurskoersen, juist omdat de koersgrafiek verdacht veel lijkt op die van eind mei 2008….en daarna halveerde.

 

 

 

 

De tijd begint te dringen voor hen die nog niet hebben nagedacht over wat ze moeten doen. Hierover meer in het besloten gedeelte

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician