LOEF Technische Analyse Modelportefeuille augustus 2011 +9,25%

In augustus 2011 behaalde LOEF Technische Analyse in de fictieve modelportefeuille na aftrek van kosten een nettoresultaat van +9,25%. In de maand augustus daalde de AEX -11%. Een verschil van ca. 20%.

LOEF Technische Analyse publiceert dagelijks beleggingsresearch. Op 1 augustus 2011 is gestart met een fictieve modelportefeuille op basis van de methode ‘LOEF’. De methode volgt een (L)ogische (O)bjectieve (E)envoudige (F)unctionele aanpak om de kans op een positief beleggingsresultaat te vergroten.

Wilt u ook de markt de ‘loef’ afsteken en/of als belegger de wind in de zeilen houden? Dan nodig ik u uit om – geheel vrijblijvend – voor een korte periode kennis te maken met de dagelijkse nieuwsbrief ‘LOEF Technische Analyse’. Stuurt u een email via de contact pagina voor een vrijblijvende kennismaking.

NB
In het verleden behaalde resultaten zijn GEEN garantie voor de toekomst.

Tags: